Costa Rica Salvatge

12 nits a destinació

Itinerari

Sortida en vol regular amb destinació San José. Arribada i trasllat a l’hotel.
Allotjament

A primera hora s’inicia l’expedició cap a les planes del “Caribe Norte”, on el principal atractiu és el Parc Nacional Tortuguero, un dels parcs nacionals més exuberants de Costa Rica. El recorregut comença amb un ascens per la serralada volcànica central on es podran apreciar belles caigudes d’aigua i els boscos sempre verds que adornen el Parc Nacional Braulio Carrillo. Posteriorment en arribar a les planes del Carib gaudireu de l’esmorzar i continuareu per un camí rural que es caracteritza per estar envoltat d’exuberants boscos tropicals i cultius de banana.

Per a l’última part del recorregut, cal agafar un barquet i navegar a través dels petits canals durant unes dues hores enmig d’una vasta vegetació tropical, permetent gaudir d’una diversitat de flora i fauna fàcil d’observar per a qualsevol visitant. En arribar a l’allotjament se us oferirà una breu xerrada de les activitats incloses a la zona i de les recomanacions que cal prendre per estar allotjat al mig de la jungla.

A la tarda, es visitarà el poble de Tortuguero on aprendreu sobre l’estil de vida dels pobladors locals del Carib i els importants esforços de conservació que han desenvolupat algunes ONG per protegir les tortugues marines que arriben per posar ous cada any al llarg dels 22 quilòmetres de la costa protegida.

Dinar i Sopar. Allotjament.

Esmorzar a l’hotel.

Tortuguero és un lloc excel·lent per als amants de l’ecoturisme. Durant el dia i depenent de les condicions climatològiques podeu gaudir d’una caminada opcional guiada per la jungla on aprendreu com els diferents animals, insectes i aus interactuen amb les plantes del bosc, aconseguint un balanç perfecte entre cada espècie, o bé, podeu gaudir d’un recorregut opcional en barqueta pels diferents canals naturals del Parc Nacional, on s’hi poden observar diferents espècies de mamífers, aus i rèptils.

Dinar i Sopar. Allotjament.

Parc Nacional del Tortuguero

Esmorzar a l’hotel.

A mig matí s’agafarà de nou la barqueta i iniciareu així la tornada fins a l’embarcador local. Després de dinar se us entregarà del cotxe de lloguer per poder continuar amb la ruta pel país.

El primer destí és Naranjo, a les muntanyes altes de la serralada volcànica central, on us allotjareu dues nits en un encantador hotel-boutique que ressalta en arquitectura i que té unes habitacions que rendeixen tribut als magatzems de cafè que caracteritzen aquesta regió.

Allotjament.

Extenses plantacions de cafè i una bella vista de la vall central de Costa Rica, us despertaran aquest matí, seguit amb un exquisit esmorzar tradicional i sense faltar per descomptat l’aroma del cafè acabat de fer que marcarà l’inici d’un dia on us endinsareu a l’història i la cultura d´aquesta beguda mil·lenària.

Opcionalment podreu visitar una de les plantacions de Cafè properes a l’hotel, on es coneixeran els mètodes tradicionals que transformen els petits fruits de color vermellós en un fi cafè d’exportació mundial.

A la tarda, una caminada també opcional i ecològica pels senders de l’hotel, us permetrà apreciar la flora i la fauna. Diverses espècies d’aus colorides, així com mamífers i plantes de mil tons verds us mostraran un ecosistema nou i diferent.

Allotjament.

Plantacions de cafè

Esmorzar a l’hotel. Els melodiosos cants de les aus i les cristal·lines aigües dels rierols que neixen a les muntanyes, seran els primers sons que escoltareu a l’alba.
Durant el matí us recomanem gaudir d’una agradable caminada on podreu descobrir les meravelles que es troben en aquests ancestrals boscos, incloent gran quantitat d’aus migratòries i belles cascades ocultes entre els diversos senders.

A la tarda sortida cap al Volcà Arenal. Aquesta ruta us ofereix bells paisatges acompanyats de pintorescos pobles rurals com “Zarcero”, “Ciudad Quesada” i “La Fortuna de San Carlos”. En aquest últim, i si les condicions climàtiques ho permeten, podreu apreciar el major atractiu natural del país; el Volcà Arenal, que us donarà la benvinguda amb el seu majestuós con volcànic.

Allotjament.

Esmorzar a l’hotel.

Dia lliure a la vostra disposició per gaudir de les diferents atraccions turístiques que es troben als voltants del Volcà Arenal; el Parc Nacional, la Catarata “Rio Fortuna” i els “Puentes Colgantes de Arenal”.

Allotjament.

Volcà Arenal

Esmorzar a l’hotel. Avui continuareu descobrint les meravelles de Costa Rica. En aquesta ocasió el viatge us portarà fins al Riu Celeste ubicat pròpiament al Parc Nacional “Volcán Tenorio”.

El Riu Celeste pren el seu color turquesa dels diferents minerals volcànics. Diu una llegenda local que quan Déu va acabar de pintar el cel, va rentar el seu pinzell al Riu Celeste guardant el privilegi de veure un riu tan encantador. Sense cap dubte, aquesta experiència serà un dels millors records del vostre viatge per Costa Rica.

Tarda lliure. Dinar i Sopar. Allotjament.

Esmorzar.

Avui us recomanem la visita al Parc Nacional “Volcán Tenorio”.
Descobriu les meravelles d’aquest parc on trobareu un clima fresc i agradable, amb grans belleses escèniques com l’anomenada “Laguna Azul”, els tenyidors del riu Celeste (unió de dos rius d’aigües cristal·lines que donen origen en unir-se els seus components a aigües d’un bell color celeste), un mirador on s’aprecia el cim del volcà Tenorio i per descomptat la bella i icònica cataracta del Riu Celeste.

Dinar i Sopar. Allotjament.

Esmorzar a l’hotel.

Avui continuareu el vostre viatge fins a les belles i paradisíaques platges del pacífic costa-riqueny, les quals són conegudes al món especialment per la seva impressionant combinació de boscos tropicals i platges multicolors.

Sens dubte us esperen uns dies inoblidables on podeu relaxar-vos i gaudir.

Allotjament.

Dia lliure.
Possibilitat de fer excursions opcionals.

Guanacaste

Dia lliure.
Possibilitat de fer excursions opcionals.

Esmorzar a l’hotel. Trajecte fins a l’aeroport per a la devolució del cotxe de lloguer i agafar el vol de tornada.

Nit a bord

Arribada i fi del viatge.

Informació Extra

Estem parlant d’un viatge en grup?
En aquest cas, es tracta d’un viatge semi-privat, ja que alguns dies es fan en grup, i la resta de dies al vostre aire.

Informació extra:
El vehicle es lliura el 4rt dia en un restaurant local a Guápiles a les 14 hr de la tarda. La devolució es realitza a l’aeroport de San José l’últim dia.

Sortides:
Qualsevol dia de la setmana des dels principals aeroports de la Península Ibèrica.

Inclou

No Inclou