Escòcia Cultural

8 dies, 7 nits

Tranquil·litat, pau, hospitalitat, paisatges solitaris, boscos frondosos i ciutats encantadores. Així és la fantàstica Escòcia.

Itinerari

Presentació a l’aeroport tres hores abans de la sortida del vol amb destinació a Edimburg.
Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Esmorzar.
Visita panoràmica on farem un recorregut per la ciutat medieval amb el Castell dominant-ho tot sobre una roca volcànica, la Milla Real, el Palau de Holyrood, la ciutat georgiana (o Ciutat Nova), etc…
Temps lliure. Opcionalment podreu visitar el Castell d’Edimburg i la capella Rosslyn.

Dinar. Tarda lliure a disposició del client per gaudir de la capital escocesa o fer l’excursió opcional “Misteris d’Edimburg”.
Allotjament.

Edimburg

Esmorzar.
Iniciarem la nostra ruta cap al nord fins arribar a Saint Andrews, seu d’una de les universitats més antigues d’Escòcia, catedral mundial del golf i on es troba l’emblemàtic “Old Course”. Realitzarem una visita de la ciutat amb el nostre guia acompanyant, podent admirar els edificis més emblemàtics com la Catedral i el Castell. Tindrem breu temps lliure.

Dinar. A primera hora de la tarda sortida fins arribar al Castell de Glamis, un dels més “encantats” del país, i el qual visitarem amb el nostre guia acompanyant. Podrem recórrer aquesta grandiosa construcció, immortalitzada per Shakespeare a la seva novel·la “Macbeth” i segons expliquen les llegendes, on van assassinar el Rei Duncan. Continuació fins a Aberdeen, coneguda com la ciutat del granit i que va ser un important port pesquer durant segles. Actualment les extraccions de petroli i gas del Mar del Nord són la font més gran d’ingressos.

Sopar i allotjament.

Esmorzar.

Al matí sortirem cap a Stonehaven, poble pesquer on farem una breu parada. Continuarem cap al Castell de Dunnottar, enclavat en un entorn espectacular sobre un promontori i envoltat de penya-segats, el qual visitarem amb el nostre guia acompanyant. Tot seguit, ens dirigirem a Aberdeen.

Dinar. Tarda lliure per gaudir de la ciutat. Us recomanem l’excursió opcional a la Reserva Natural Forvie on podrem observar la major colònia de foques de Gran Bretanya.

Sopar i allotjament.

Esmorzar.

Iniciarem la nostra ruta per visitar el Castell de Balmoral, situat al Parc Nacional de Cairngorms i on va morir recentment la reina Isabel II. Aquest castell, una autèntica obra d’art per la seva arquitectura, jardins i mobiliari real que conserva, ha estat una de les llars preferides de la reialesa en generacions successives. Podrem conèixer la seva història i recórrer les instal·lacions. Continuarem la nostra ruta cap a Perth, “la Bella Ciutat”, on visitarem el Palau de Scone. En aquest palau es trobava la “Pedra del Destí” fins que va ser robada pels anglesos i on antigament es coronava els Reis d’Escòcia. Arribada a Perth.

Dinar. Tindrem temps lliure per recórrer el centre de Perth, antiga capital d’Escòcia durant cinc segles i avui dia una joia cosmopolita brillant del país. Sopar i allotjament.

Castell de Balmoral

Esmorzar.

Sortida per endinsar-nos a la regió de les Terres Altes. La nostra primera parada serà en una destil·leria de whisky escocès, on podrem conèixer la seva elaboració. Continuarem cap al nord fins arribar a Inverness, capital de la regió situada a la desembocadura del riu Ness. Tindrem temps lliure per recórrer el centre.

Dinar. A la tarda sortirem per fer un passeig amb vaixell per les misterioses aigües del Llac Ness i visitar el Castell d’Urquhart, situat en un promontori a la vora del llac, lloc ideal per veure Nessie, el llegendari monstre. Tornada al nostre allotjament a Perth.

Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Inverness

Esmorzar.

Iniciarem la nostra ruta cap al sud. La nostra primera parada serà per visitar el monument a William Wallace; aquesta torre de 67 metres d’alçada recorda la derrota dels anglesos a mans de William Wallace el 1297 a Stirling Bridge. Continuarem cap a Stirling, on visitarem el seu Castell, el qual va jugar un paper important en la història escocesa sent residència de reis durant segles i escenari d’innombrables batalles.

Dinar. A primera hora de la tarda sortirem cap a Glasgow, on farem una visita panoràmica de la ciutat amb guia local, recorrent el seu passat i present. Veurem entre d’altres; la Catedral, la Universitat, lAjuntament etc. Temps lliure.
Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

Glasgow

Esmorzar.

Temps lliure fins a l’hora que s’indiqui el trasllat a l’aeroport d’Edimburg per agafar el vol a la vostra ciutat de destinació.

Arribada i fi dels nostres serveis.

Informació Extra

Estem parlant d’un viatge en grup?
Sí, en aquest cas es tracta d’un viatge organtizat en grup.

Sortides:
Qualsevol dia de la setmana des dels principals aeroports de la Península Ibèrica.

Important:
Cal tenir el passaport en vigor per realitzar aquest circuit

Inclou

No Inclou