Grècia Clàssica

7 dies, 6 nits

Visita la mítica Atenes, les increïbles muntanyes de Kalambaka, les restes arqueològiques del gran oracle de Delfos o la pacífica Olimp.

Itinerari

Presentació a l’aeroport tres hores abans de la sortida del vol amb destinació a Atenes. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure per a un primer contacte amb aquesta ciutat. Allotjament.

Esmorzar. Visita panoràmica amb guia local. La Plaça de la Constitució, el Parlament, la Biblioteca Nacional, la Universitat, l’Acadèmia i l’exPalau Reial, custodiat pels pintorescos Evzones. Seguint el nostre itinerari en direcció a l’Acròpolis, veurem el famós Estadi Olímpic, l’Arc d’Adrià i moltes altres restes arqueològiques. A l’Acròpolis s’inicia el recorregut per la porta “Propileus” i visitarem el Temple d’Atenea Nike, el Temple grec de l’Erecteion, amb el seu famós pòrtic de les Cariàtides i el Partenó, temple dòric de marbre blanc.

Tarda lliure, podeu visitar lliurement el nou Museu de l’Acròpolis o passejar per l’animat barri de Plaka, on podrem trobar els seus estrets i acolorits carrers, tavernes i restaurants. Si ho desitgeu podreu fer una bonica excursió a Cap Sunion i un sopar folklòric. Allotjament.

Atenes

Esmorzar. Sortida cap al Canal de Corint, de 6,3 km de llarg i que uneix el Golf de Corint amb el Mar Egeu, permetent el trànsit marítim i separant el Peloponès de la resta de Grècia. Breu parada i continuació del viatge cap a Epidaure: visita del famós Teatre, obra única del S.IV, on podrem apreciar la seva magnífica acústica.

Continuació a Micenes, on visitarem les Muralles, La Porta dels Lleons, el recinte de les Tombes Reials, la Tomba d’Agamèmnon y la mítica Olympia. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Olympia va ser el lloc on es van celebrar a l’antiguitat els primers Jocs Olímpics. Visita de l’Estadi, del Temple de Zeus i altres instal·lacions olímpiques. Seguidament visitarem el Museu, on podreu contemplar, entre altres coses, la maqueta del Santuari de Zeus, els frontons del Temple i la famosa estàtua d’Hermes de Praxiteles, Tot seguit anirem cap a Delfos passant per Patras i travessant l’estret de Rion, pel pont penjant Jarilus Tricupis (el més llarg del món) sobre el mar Jònic. Sopar i allotjament.

Delfos

Esmorzar. A Delfos, on hi ha el Santuari d’Apol·lo, déu de la bellesa i de la música, visitarem el museu on veurem l’Auriga de Delfos, en bronze i l’Agies de Lisipo. Visita de les zones arqueològiques de Delfos. Sortida cap al nord per arribar a Kalambaka. En aquesta ciutat destaca la catedral del segle XII, on es poden admirar nombroses pintures i frescos del segle XVI de gran qualitat. El color gris i la solitud de les seves fortaleses és l’entrada a un lloc que ja de lluny crida els visitants més àvids d’experimentar la bellesa a través del misteri d’una religió.
Sopar i allotjament.

Esmorzar i sortida per a una de les visites més impressionants del recorregut; els Monestirs de Meteora (Roques a l’aire). Nosaltres en visitarem dos on podrem gaudir d’un dels racons més extraordinaris d’Europa. En aquest lloc de boscos i pintorescos poblets, en plena regió de Tesalia, hi ha des de fa més de 600 anys, 24 monestirs bizantins. Sobre la gran plana de Tesalia, sorgeixen nombroses muntanyes de roca fosca, estretes i de gran altura perpendiculars a la terra, on s’hi troben els monestirs, construïts allà per motius defensius.

Després d’aquesta visita, iniciarem el nostre recorregut cap a Atenes, passant per la Termòpiles i veient pel camí l’oracle del rei Espartà Leònides.

Arribada a Atenes, Allotjament.

Meteora

Esmorzar. Temps lliure fins al moment del trasllat a l’aeroport per agafar el vol a la vostra ciutat d’origen.
Fi dels nostres serveis.

Informació Extra

Estem parlant d’un viatge en grup?
Sí, en aquest cas es tracta d’un viatge organtizat en grup.

Sortides:
Gairebé tots els dies de la setmana des dels principals aeroports de la Península Ibèrica.

Inclou

No Inclou