Colors de Tailàndia i Krabi

11 nits a destinació

Palaus majestuosos, temples budistes, restes arqueològiques i platges de pel·lícula us esperen a Tailàndia

Itinerari

Sortida en vol regular amb destinació Bangkok. Nit a bord.

Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament i resta del dia lliure.

Esmorzar. Sortida de l’hotel recorrent els carrers principals de Bangkok i la seva part antiga: Començarem amb la visita al temple del buda d’Or (Wat Traimit) a l’interior del qual s’alberga el buda de 5,5 tones d’or.
Seguirem amb la visita al temple del Buda Reclinat (Wat Po) on s’hi troba la imatge del buda reclinat més gran de Tailàndia.

Acabarem visitant el temple de marbre (Wat Benchamabophit) de gran bellesa construït a base de marbre.

Tornada a l’hotel. Allotjament.

Bangkok

Esmorzar. Dia lliure per gaudir de la ciutat amb possibilitat de fer excursions opcionals.

Esmorzar i dinar.

Sortida per carretera. Parada en ruta per veure el famós mercat del tren, a tocar de les vies del tren, on podrem veure com desmunten en qüestió
de segons el mercat per donar pas al tren, i poc després el tornen a muntar. Seguirem cap al mercat flotant. A l’arribada, recorregut amb barca pels seus canals on podrem gaudir d’un meravellós paisatge típic tailandès.

Continuarem cap a la província de Kanchanaburi. Arribada i visita del pont sobre el riu Kwai. Dinar. Prosseguirem cap a Ayuthaya, segona capital del Regne de Siam i declarat Patrimoni de la humanitat per la Unesco. Visita del temple Chai Wattanaram. Allotjament.

Esmorzar i dinar.

Visitarem els temples Wat Yai Chaimongkol i Wat Mahatat. Continuarem cap a Angthong per visitar el temple on hi ha la imatge de buda més alta del món (93 m d’alçada). Dinar. Seguirem cap a Kampeangphet, antigament extensió de l’antiga capital, Sukhothai, també patrimoni de la humanitat. Arribada i visita les ruïnes dels temples. Trajecte cap a Sukhothai. Allotjament.

Ayutthaya

Esmorzar i dinar.

Sortida per visitar les ruïnes arqueològiques de la primera capital del Regne de Siam. El regne de Sukhothai es considera l’edat d’or de la civilització thai, i l’art religiós i l’arquitectura de l’època, es consideren els més clàssics dels estils thai. La capital original estava envoltada per tres fortificacions i dos fossats salvats per quatre portes. Visita del parc històric d’aquesta antiga capital i els seus temples més importants. La nostra següent parada serà a una escola de MUAY THAI, esport nacional de Tailàndia. Podrem aprendre les tècniques bàsiques sobre aquest esport amb el professor i excampió de boxa.

Dinar. Seguirem cap a Chiang Rai. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Esmorzar i dinar.

Sortida per visitar el temple Rong Suea Ten o temple Blau. Seguirem amb la visita al Triangle d’Or, la zona on confinen tres països, Myanmar, Laos i Thailàndia, dividits pel riu Mekong i antigament, important centre de trànsit d’Opi. Visita al museu de l’Opi. Seguirem amb la visita al temple blanc Wat Rongkhung.

Després continuarem cap a Chiang Mai, la Rosa del Nord i la ciutat més important de la regió. Els seus orígens es remunten al Regne Lanna al segle XIII. La ciutat antiga està envoltada per una fossa i està emmurallada. Arribada i visita al carrer de les artesanies on veurem tallers de seda, para-sols pintats a mà i la fàbrica de pedres precioses.

Esmorzar a l’hotel. La primera visita serà al temple Doi Suthep, símbol de la ciutat a 1.053 metres d’alçada i important centre de pelegrinatge. Seguirem amb la visita a un campament alternatiu d’elefants. Dedicarem aquest dia a conèixer més de prop aquests animals increïbles, començant amb la visita al museu cultural de l’elefant. Seguidament ajudarem amb la preparació del menjar a base d’herbes i fruites, a més de plàtans i canya de sucre. Aprendrem a produir paper fet amb fems d’elefant. Finalment, podrem gaudir banyant-nos amb ells sota una petita cascada. Acabarem amb la visita a l’enclavament, on hi ha diverses tribus. Caminarem pel poblat on podrem veure les casetes on viuen per conèixer de prop el seu estil de vida.
Dinar. Tarda lliure. Allotjament

Santuari d’elefants

Esmorzar. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Krabi. Arribada i trasllat a l’hotel.
Resta del dia lliure.

Dia lliure. Possibilitat de fer activitats opcionals.

Dia lliure a hotel i règim seleccionat. Possibilitat de fer activitats opcionals.

Esmorzar. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada. Nit a bord.

Arribada i fi del viatge.

Informació Extra

Estem parlant d’un viatge en grup?
Sí, es tracta d’un viatge en grup però també disposem de diversos dies lliures al nostre aire. 

Informació extra:
En funció de les preferències de cadascú, tenim l’opció d’allargar l’estada a Krabi o d’eliminar-la. 

Sortides:
Tots els dilluns des dels principals aeroports de la Península Ibèrica.

Inclou

No Inclou