Triangle d'Or (Turquia)

Circuit de 9 dies i 8 nits

Descobreix el més important d'aquest país ple de contrastos

Itinerari

Sortida des de la ciutat d’origen en vol regular amb destinació Istanbul. Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament.

Esmorzar. Dia lliure per conèixer la ciutat.

Opcionalment es pot fer visita de dia complet a la magnífica ciutat d’Istanbul coneixent a la part històrica la basílica de Santa Sofia, culminació de l’art bizantí, i la perla d’Istanbul; també visitarem el famós Palau de Topkapi, residència dels sultans otomans durant quatre segles, incloent-hi el tresor i les relíquies sagrades. A mig dia gaudirem d’un dinar típic al restaurant local a la zona de Sultanahmet i continuarem amb la visita a la Mesquita Blava, -prodigi d’harmonia, proporció i elegància-, ia l’Hipòdrom que conserva l’Obelisc de Teodosi, la Columna Serpentina, la Font de l’Emperador Guillermo i l’Obelisc Egipci. Al final de la tarda visitarem el famós Gran basar on gaudirem de temps lliure per perdre’ns entre les 4 mil botigues.
(Més informació sobre aquesta visita opcional a l’apartat «Informació extra»).

Tornada a l’hotel i Allotjament.

Istanbul

Esmorzar. Sortida per fer una de les activitats més famoses d’Istanbul, un passeig amb vaixell pel Bòsfor, canal que separa Europa i Àsia. Durant aquest trajecte s’aprecien els palaus dels Sultans, antigues i típiques cases de Fusta i gaudirem de la història d’una manera diferent. A continuació, farem una de les visites estrella, el basar de les espècies, constituït pels otomans fa 5 segles i usat des de llavors. La nostra visita acaba al basar on podreu gaudir del seu ambient i varietat de botigues. Allotjament.

Esmorzar. Sortida en ruta amb destinació a Ankara passant per les muntanyes de Bolu. Després de l’arribada farem una visita panoràmica amb el nostre autocar per conèixer la capital de la República Turca i la segona ciutat més poblada de Turquia (Ankara), una ciutat moderna i cosmopolita impregnada d’història i cultura antiga. Posteriorment coneixerem el Mausoleu Anitkabir símbol d’Ankara, ja que es tracta del lloc on jeu el fundador de la República Turca. Al final de la tarda arribada al nostre hotel, sopar i allotjament.

Ankara

Esmorzar. Sortida cap a Capadòcia. En ruta veurem el segon llac més gran de Turquia; El Llac Salat i un caravanserai del segle 13 (posada medieval). Arribada a Cappadocia. Sopar i allotjament.

Capadòcia

Esmorzar a l’hotel. Visita d’aquesta fascinant regió i d’original paisatge, format per la lava llençada pels volcans Erciyes i Hassan fa 3 milions d’anys. Visitarem la vall de Göreme, increïble complex monàstic Bizantí integrat per esglésies excavades a la roca amb bellíssims frescos. A continuació, visitarem la Vall d’Avcilar i les Valls de Pasabagi i de Góvercinlik on es pot admirar la millor vista de les formes volcàniques anomenades xemeneies de fades. Visitarem els tallers típics de catifes i pedres d’Onix i Turquesa. Sopar a l’hotel i allotjament.

Capadòcia

Esmorzar a l’hotel. Sortida d’hora cap a Pamukkale. Arribada i Visita a Hierapolis, antiga ciutat hel·lenística que avui es troba en ruïnes. Visita al famós Castell de cotó, meravella natural de gegantines cascades blanques, estalactites i piscines naturals formades al llarg dels segles pel pas de les aigües carregades de sals calcàries procedents de fonts termals. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

Pamukkale

Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí cap a Efes, ciutat grecoromana, antiga capital d’Àsia Menor i una de les millors conservades de l’antiguitat on hi ha el Temple d’Adrià, el Temple de Trajà, el teatre i la Biblioteca de Celso. Visita a la Casa de la Verge Maria, lloc on va passar els darrers anys de la seva vida. Continuació cap a l’aeroport d’Izmir per embarcar-nos en vol domèstic amb destinació a Istanbul. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Efes

Esmorzar a l’hotel i a l’hora prevista trasllat a l’aeroport d’Istanbul per al vol de tornada.
Fi del viatge.

1º:  Istanbul
2º: Istanbul
3º: Istanbul
4º: Ankara
5º: Capadòcia
6º: Capadòcia
7º: Pamukkale
8º: Istanbul

Informació Extra

Sortides:
Sortides disponibles des de les principals ciutats de la Península Ibèrica i gairebé cada dia de la setmana.

És obligatòria la visita del dia 2?

No, la visita és opcional perquè algunes persones prefereixen tenir el dia lliure i d’altres prefereixen fer l’excursió en grup. En cas de voler fer la visita, es pot deixar reservada al mateix moment de reservar el circuit o també es pot contractar sobre la marxa.

A quina categoria d’hotels dormirem?
Si no s’indica el contrari, el pressupost sempre inclou categoria primera (4 estrelles) a Istanbul i categoria superior (4-5 estrelles) per a la resta de nits.
També existeix l’opció de categoria de «luxe» sota petició.

Notes importants:

-Per als ciutadans amb nacionalitat espanyola només cal tenir el DNI en vigor i un visat electrònic que es tramita on-line abans de la sortida del viatge a la web: https://www.evisa.gov.tr/es/

La distribució de les nits i els serveis d’Istanbul es faran segons la data d’arribada.
L’itinerari que mostrem pot variar la distribució de nits a Istanbul, però mantenint tots els serveis.
L’itinerari definitiu serà informat al moment de confirmar la reserva.

Inclou

No Inclou