Jordània Completa

Circuit de 8 dies i 7 nits

Tresors de Jordània amb nit al desert i al Mar Mort

Itinerari

Sortida en vol regular amb destinació Amman. Arribada i trasllat a l’hotel de categoria escollida. Sopar (sempre que l’arribada a l’hotel sigui abans de les 21 hores). Allotjament.

Esmorzar. Dia lliure per gaudir d´aquesta meravellosa ciutat. Sopar i allotjament.

Amman

Esmorzar. A continuació, farem la visita d’Amman, que inclou la Ciutadella, el Museu Arqueològic i el Teatre Romà. Posteriorment, visitarem Jerash o “Gerasa”, ciutat greco-romana que formava part de la Decàpolis i que és coneguda com la Pompeia de l’Est per la seva importància i el seu magnífic estat de conservació.

Entre d’altres, podrem admirar: la Porta d’Adrià, l’Hipòdrom, el Teatre, l’Àgora, el fòrum amb la seva columnata completa, el Cardo Màxim, el Temple de Zeus i el Temple d’Artemisa.

Després visitarem el Castell d’Ajlun, fortalesa construïda el 1185 i reconstruït més tard al segle XIII, pels mamelucs després de la seva destrucció pels mongols. És un castell de l’època dels croats, situat a dalt de tot de la muntanya i des del qual es contempla una bella vista. Tornada a Amman.

Sopar i allotjament.

Esmorzar i sortida cap a Madaba. Arribada i visita de l’església de Sant Jordi, amb el famós mosaic que representa tots els territoris bíblics. A continuació anirem cap a la Muntanya Nebo, des del cim de la qual Moisès va albirar la terra promesa. Visita de la col·lecció de mosaics.

Trasllat per la visita del Castell de Shobak denominat en alguna ocasió com a “Mont Real”, Shobak data del mateix període turbulent que Karak. Està enclavat al vessant d´una muntanya, sobre una àmplia zona
d´arbres fruiters. L’exterior del castell de Shobak és impressionant, amb una imponent porta i una triple paret al voltant. Tot i les precaucions preses pel seu constructor, la fortalesa va caure en mans saladines només 75 anys després de la seva construcció.

Les inscripcions dels seus orgullosos successors apareixen a les parets del castell. A continuació, a Petra.
Sopar i allotjament.

Esmorzar. Dia dedicat per complet a la visita de Petra, coneguda com la “ciutat rosa”, on fa més de 2.000 anys els nabateus van ubicar la capital del seu imperi al llarg de 500 anys, esculpint admirables temples i tombes a les muntanyes rosades i utilitzant sistemes avançats agrícoles i de conducció de l’aigua. El recorregut comença per la Tomba dels Obeliscos continuant pel Siq, (canó de més d’1 Km de longitud), una tomba colossal decorada amb columnes i escultures d’un refinament i una bellesa incomparables.

Tot seguit, cap al carrer de les façanes i el teatre per apropar-nos als 850 esglaons que ens portaran fins a l’imponent Monestir “El Deir”. Tornada a l’hotel.

Sopar i allotjament.

Jordània

Esmorzar. visita de Little Petra (Petita Petra) que va ser habitada pels Nabateus i té moltes tombes, recipients d’aigua i lleres. També Siq Al Bared, que és la continuació de Petra, li va donar el nom de la “Petita Petra”. Després sortida cap a Wadi Rum, també conegut com la vall de la lluna. Excursió i passeig amb vehicles 4×4, recorregut d’aproximadament 2 hores per les sorres rosades d’aquest desert. Trasllat cap al campament. Sopar i allotjament

Wadi Rum

Esmorzar. A l’hora indicada trasllat cap al punt més baix de la terra, el Mar mort. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

Esmorzar. A l’hora indicada serem traslladats a l’aeroport per agafar el vol de tornada. Arribada.
Fi de viatge i dels nostres serveis.

1º: Amman

2º: Amman

3º: Amman

4º: Petra

5º: Petra

6º: Wadi Rum

7º: Mar Mort

Informació Extra

Sortides:
Tots els dimarts, dimecres, dissabtes i diumenges

Nota important:
L’ordre dels itineraris es pot modificar sense avís previ, així com l’ordre de les visites sense que això alteri el contingut del programa. A més, l’ordre del circuit pot variar segons el dia d’arribada.

Inclou

No Inclou