Marroc Imperial

Circuit de 8 dies i 7 nits

Coneixeràs el país dels sentits i les seves capitals històriques. Ciutats que sense perdre l'encant del passat han sabut adaptar-se als nous temps

Itinerari

Embarcament i sortida segons el pla de vols. Arribada a la destinació i tràmit de passaports. Assistència i trasllat a l’hotel previst o semblant. Sopar i allotjament, excepte per a arribades a l’hotel després de les 20 hores, que no tindrà el sopar inclòs.

Esmorzar. Al matí efectuarem la visita monumental, començant pel Minarete de la Koutoubia del segle XIII, germana de la Giralda de Sevilla. D’esplèndida harmonia és actualment el far i centre espiritual de Marràqueix. Visita al Palau de la Bahia, residència de l’antic visir i clar exemple de l’edat mitjana musulmana, on destaca la sala d’ambaixadors. Ja a peu ens dirigim a la Plaça Jamaa el Fna, punt neuràlgic de la medina, des d’on surten tots els carrerons i socs que la componen.

Al matí s’omple de venedors de fruites, cistells de vímet, dolços, etc… Amb la caiguda de la tarda, però, tot esdevé fascinant i màgic quan la plaça s’il·lumina amb mil llums. Resta del temps lliure. Sopar i allotjament.

Esmorzar i dia lliure a la vostra disposició per gaudir d’aquesta magnífica ciutat pel vostre compte, amb possibilitat de contractar excursions opcionals a la destinació. Sopar i allotjament a l’hotel.

Marràqueix

Esmorzar. A l´hora indicada sortida per l´autovia cap a Casablanca, creuant la vall de la Chaouia, el centre agrícola més important del país on destaca especialment el cultiu de cereals. Arribada a l´hotel i temps lliure. Sopar i allotjament.

Casablanca

Esmorzar. Visita panoràmica d’aquesta ciutat, la cinematogràfica, capital econòmica del país, que amb més de 4 milions d’habitants combina els seus moderns edificis Art-Deco amb els antics edificis del segle XIII, quan era coneguda com a Dar El Baida (La Casa Blanca). Recorrerem la Plaça Mohamed V, la popular Corniche (passeig marítim), el luxós barri d’Amfa i l’exterior de la Mesquita Hassan II, on destaca el seu impressionant sostre i el seu minaret considerat el més alt del món.

A l’hora prevista sortida cap a Rabat, capital del país i una de les ciutats marroquines imperials. Va ser fundada al segle XII pels Almohades i avui és la capital administrativa del regne. Podreu veure la Torre Hassan que s’aixeca dominant l’esplanada de la Mesquita inacabada amb més de 200 columnes, el Mausoleu de Mohamed V, -construït en record del sultà que va aconseguir la independència-, l’exterior del Palau Reial, i la Kasbah dels Udaya, amb la seva vista al riu Bouregreg. A continuació partim cap a una altra ciutat imperial, Meknes, on farem una visita panoràmica. La ciutat va ser fundada per Moulay Ismail i està declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Després d’això i després d’un recorregut breu s’arriba a Fes. Sopar i allotjament.

Rabat

Esmorzar i sortida per fer una visita de dia complet. Aquesta antiga ciutat amb les seves 785 mesquites i la seva esplèndida Medina (ciutat antiga) és la capital intel·lectual i religiosa de país. Fes és la més antiga de les ciutats imperials, considerada al Marroc, la capital de l’Islam.

Comencem amb una panoràmica des d’un dels turons que circumden la ciutat, per després visitar les portes en bronze del Palau Reial i ja a peu endinsar-nos a la Medina per visitar Medersas (centre d’estudis alcorànics), tallers als barris dels artesans, dividits per gremis i on destaca l’espectacular barri dels adobers. Fes és molt més: colors, sabors, olors, vida i sensacions que mai no s’obliden. Acabada la visita, tornada a l’hotel.

Sopar i allotjament.

Fes

Esmorzar i sortida a primera hora cap a la pintoresca Ifrane, estació hivernal coneguda com la Suïssa marroquina, amb les seves punxegudes teulades de pissarra. Continuem pel Medi Atles (boscos de cedres), travessant viles, llogarets i ciutats dedicades a l’agricultura que componen un bonic paisatge. Arribem a Benimellal, ciutat comercial situada als peus del Mont Tassemit i se segueix cap a Marràqueix. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar i temps lliure fins a l’hora del trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada. Fi del viatge i dels nostres serveis.

1º: Marràqueix

2º: Marràqueix

3º: Marràqueix

4º: Casablanca

5º: Fes

6º: Fes

7º: Marràqueix

Informació Extra

Sortides:
Tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges

Nota important:
La descripció de l’itinerari és genèrica i subjecta a variació sense afectar el contingut del programa.

Inclou

No Inclou