La idea de “Som el món” porta gestant-se des de fa molt de temps i, malgrat tenir-ho tot en contra amb una pandèmia devastadora pel turisme, la guerra d’Ucraïna i un llarg etcètera, finalment ja és una realitat. I és que la nostra perseverança i passió per viatjar ha estat molt més forta que totes les adversitats possibles!


La nostra empresa és una agència de viatges minorista / majorista que ven la major part del seu producte directament al client, millorant així la relació qualitat-preu que ofereixen la gran majoria d’agències de viatge convencionals.


A “Som el món”, ens allunyem totalment del típic itinerari preparat on el viatger només visita el més “comercial” i apostem clarament per aquestes rutes alternatives on ens assegurem un viatge exclusiu visitant el més important juntament amb aquells llocs que nosaltres considerem més autèntics i imprescindibles.

Tenim unes rutes espectaculars de llarga distància i moltes altres per explorar Europa, ja sigui viatjant amb avió (Fly and Drive) o sortint amb ferri des del port de Barcelona amb el teu propi cotxe. Aquesta última combinació l’anomenarem “Ferry and Drive” i realment és una manera d’innovar ja que no hi ha pràcticament agències catalanes que venguin aquest producte, i les poques que hi ha només ofereixen una destinació. La veritat és que, gràcies a la pandèmia del covid, ens vam adonar que tenir un port com el de Barcelona amb les possibilitats que ofereix, era sens dubte una alternativa a tenir en compte a l’hora de muntar viatges. Així que, per acabar de consolidar la nostra aposta, vam decidir fer la ruta “Europa 360º” amb el nostre propi cotxe i el resultat va ser una de les millors experiències de les nostres vides.

La creació d’aquesta plataforma és fruit d’un treball molt dur de negociacions amb desenes de proveïdors i acords arreu del món amb l’únic objectiu d’oferir la millor experiència possible al client final.

Tots els nostres itineraris han estat dissenyats de manera molt escrupolosa per treure el màxim profit del temps disponible i tenint sempre en compte moltíssims factors. A més, s’han actualitzat i s’han millorat gràcies a l’experiència personal que hem anat adquirint a base de repetir en aquestes destinacions. No només som assessors experts en més de 50 països, sinó que també dissenyem viatges a mida a qualsevol racó del món, viatges de nuvis, voltes al món i viatges en grup.

Som viatgers que han convertit la seva passió de viatjar en la seva ocupació principal. Tenim una llarga experiència viatgera, estudis superiors en Turisme i moltíssima motivació per tirar endavant aquest projecte i menjar-nos el món amb vosaltres.
SOM EL MON
SOM EL MON
SOM EL MON
SOM EL MON
SOM EL MON
SOM EL MON
SOM EL MON
SOM EL MON
SOM EL MON
SOM EL MON

Contacta'ns

SOM EL MON

Contacta'ns