Ruta Renaixentista

Circuit de 10 dies i 9 nits

Itinerari

Sortida en vol regular cap a Roma. Recollida del cotxe de lloguer a l’aeroport.

Resta del dia lliure. Allotjament a Roma.

Dies lliures a Roma. Imprescindible visitar la Fontana di Trevi, el Coliseu, la Plaça Navona, el Panteó d’Agripa, el Fòrum de Roma, el Vaticà, la Basílica de Sant Pere, el Mercat de Trajà, el Domus Aurea, la Plaça Espanya o sopar al barri de Trastevere. Encara que no ho sembli, és una ciutat que es recorre fàcilment caminant i tot queda relativament a prop. Recomanem no agafar el cotxe i fer-ho tot caminant o, en tot cas, agafar el metro.

En cas que estigueu un diumenge a les 12 del migdia per la Ciutat del Vaticà (enganxada a Roma), tindreu la possibilitat de veure el Papa de Roma en directe donant el seu discurs setmanal. Per cert, sabies que l’Estat del Vaticà és el país més petit del planeta amb 0’4 quilòmetres quadrats?

Allotjament a Roma.

El Coliseu Romà, Roma

La Ciutat del Vaticà

Trajecte cap a la regió d’Umbria per visitar Spello i Assisi. El trajecte des de Roma dura unes 2 hores.

Què visitar a Spello? En aquest petit poblet -conegut com el poble de les flors-, podreu visitar la porta de Venus amb les torres de Properzio, l’aqüeducte romà, la “Villa dei Mosaici” (considerat un dels tresors arqueològics més grans d’Umbría), l’església de Santa Maria Maggiore i la seva Capella de Baglioni. Tot es pot visitar caminant perfectament. Recomanem menjar allà. Per cert, si teniu la sort d’estar en aquest poble a mitjans de juny, és possible que veieu gran part del poble amb enormes catifes de sanefes fetes a base de flors (“Infiorata di Spello”).

Un cop vist tot, conduireu uns deu minuts cap a un altre poble romà anomenat Assisi; una altra joia de la regió que ens ofereix grans atractius turístics com ara la conegudíssima Basílica de Sant Francesc, el Temple de Minerva, la Catedral de Sant Rufino i la Basílica de Santa Chiara.

Si ho feu tot en aquest ordre, ho podreu fer tot caminant i en poc temps. Realment són llocs que impressionen tant a religiosos com no religiosos. Allotjament a Assisi.

Assisi, Itàlia

Avui cal continuar pujant cap al nord per arribar a Florència. En aquest cas, el trajecte serà de més de 2 hores.

Florència, el bressol del renaixement i la capital de la regió de Toscana, acull diverses obres mestres de l’arquitectura i de l’art renaixentista. Els seus principals reclams més icònics són la Plaça de la Senyora, la Catedral, la Galeria de l’Acadèmia -que exhibeix l’escultura del David de Miquel Àngel-, la Galeria Uffizi -que mostra El Naixement de Venus de Botticelli-, i “L’Anunciació” de Da Vinci.

Al costat de la Catedral hi ha el Campanar de Giotto, que va ser construït entre 1334 i 1359 i compta amb 84 metres d’alçada. Si pugeu fins a dalt (més de 800 graons) podreu treure una panoràmica de tota la ciutat amb el nucli antic a primer pla.

Un altre dels imprescindibles de la ciutat és el Battistero di San Giovanni, ubicat també a la Plaça de la Catedral, ja que es tracta d’un edifici octogonal que crida molt l’atenció per estar cobert de marbre verd i blanc i també per les portes de bronze. Per cert, baixant per la Via Roma des de la Plaça de la Catedral arribareu al Mercat Nou, on venen de tot… i a tot això, la llegenda diu que si vols tenir sort no t’oblidis de tocar-li el cap al porc senglar de bronze que hi ha al mercat!

Allotjament a Florència.
Dia lliure per acabar de conèixer Florència. Allotjament a Florència.

Florència, Itàlia

El Baptisteri i la Catedral de Florència, Itàlia

David de Miguel Ángel, a la Galeria de l’Acadèmia

Florència, Itàlia

Avui toca fer un trajecte d’unes 2 hores i mitja cap a Verona. Resta del dia lliure per començar a veure la ciutat. Allotjament a Verona.

Dia sencer per acabar de veure aquesta magnífica ciutat. Totalment imprescindible veure l’espectacular amfiteatre de Verona (l’Arena), la Plaça Bra, la Casa de Julieta i Romeo, la Plaça Major, la Plaça del Senyor, l’Església Sant Zeno Maggiore (considerada la millor de tota la ciutat) i passejar per el carrer Corso Cavour; la principal artèria del nucli històric que va des de la Porta dei Borsari (l’arc d’entrada a la ciutat romana) fins a l’Arc de Gavi. Resta del dia lliure. Allotjament a Verona.

Amfiteatre de Verona, Itàlia

Avui us tocarà agafar el cotxe i anar cap a Milà, ciutat situada a un parell d’hores amb cotxe des de Verona. Què veure a Milà? Doncs diverses coses, però els nostres imprescindibles són la Catedral de Milà (juntament amb les Galeries Vittorio Emanuele II), el Castell Sforzesco, la Scala de Milà i sens dubte, l’Església Santa Maria delle Grazie, on podreu veure la cèlebre pintura “L’ultima cena” gràcies a les entrades que us proporcionarem. Milà és sens dubte una altra ciutat on no necessitareu conduir per veure el més destacat. Resta del dia lliure. Allotjament a Milà.

La Catedral de Milà, Itàlia

Temps lliure per acabar de veure alguns punts pendents de la ciutat i després de dinar, trajecte cap a l’aeroport de Milà per tornar el cotxe de lloguer i embarcar en un vol regular amb destinació a Barcelona. Arribada a Barcelona i fi del viatge.

1º: Roma, Itàlia
2º: Roma, Itàlia
3º: Roma, Itàlia
4º: Assisi, Itàlia
5º: Florència, Itàlia
6º: Florència, Itàlia
7º: Verona, Itàlia
8º: Verona, Itàlia
9º: Milà, Itàlia

Informació Extra

Estem parlant d’un viatge en grup?
No, en aquest cas, és un viatge privat.

Quants quilòmetres i temps es condueix aproximadament?
Sense tenir en compte els quilòmetres que feu amb avió, estaríem parlant d’unes 9 hores de conducció i uns 800 quilòmetres dividits en 10 dies.

Sortides:
Qualsevol dia de la setmana

Inclou

No Inclou